Testimonials

  • Eventstudiet skabte den bedste begyndelse på et godt personaleevent. Takket være de dygtige instruktørers icebreaker-øvelser og humoristiske indgangsvinkel til det at synge en fællessang fik personalet en super oplevelse, som i høj grad skabte teamspirit og mange fælles grin ― såvel under eventen som efterfølgende. En fantastisk oplevelse vi aldrig vil glemme!
    Danske Bank
  • En rigtig god oplevelse, som jeg varmt anbefaler alle, der har brug for at styrke sammenholdet i deres team. Både under og efter optagelserne var alle deltagere i højt humør, og selvom det var grænseoverskridende for nogle at synge i mikrofon, fik de dygtige og professionelle folk fra Eventstudiet os til at sænke paraderne. Og resultatet af den uforglemmelige dag er nu en ørehænger i alle vores afdelinger.
    Alm. Brand
  • Eventstudiet formåede med sin professionelle indstilling at få alle deltagere involveret ― ung som gammel, mand som kvinde. Der var store smil og høj latter hele vejen igennem ― krydret med den grænseoverskridende oplevelse det er at skulle synge i en mikrofon. Et super arrangement, som vi altid har kunnet lytte tilbage på.
    Maersk Logistics